Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Η TARJA live στο Gagarin!

H πανέμορφη λυρική σοπράνο, Tarja καταφτάνει στην Αθήνα, στα πλαίσια της Final Storm Tour, αυτό το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στο Gagarin205!
Εντυπωσιακή, με μοναδικές φωνητικές ικανότητες που έχουν μαγέψει χιλιάδες fans παγκοσμίως, η Tarja είναι αναμφισβήτητα μία από τις γυναίκες – σύμβολα της hard rock & metal σκηνής.
Φωνή των Nightwish για 9 χρόνια, άνοιξε τα φτερά της και συστήνεται πλέον μόνο με το όνομα της, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Παράλληλα, τραγουδάει και στην όπερα της χώρας της, διατηρώντας τον τίτλο «Φωνή της Φιλανδίας!».
Η μουσική της πορεία είναι πολύπλευρη, κατακτώντας τόσο το χώρο της μέταλ όσο και αυτόν της όπερας, αλλά και καταφέρνοντας, με το προσωπικό της στυλ, να παντρέψει αρμονικά αυτά τα δύο στυλ!
Η Tarja Turunen είναι ένα μουσικό φαινόμενο! Ετοιμαστείτε να την απολαύσετε αυτό το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου στο Gagarin205!
Τη βραδιά ανοίγουν δύο acts, οι Άγγλοι thrash metal Furnaze & οι Φιλανδοί progressive metal Kings Of Modesty, που ακολουθούν την Tarja στο μεγαλύτερο μέρος της Final Storm Tour, δίνοντας στο κοινό μία δόση γερού μέταλ, λίγο πριν η μαγευτική φωνή της “σκληρής” σοπράνο μας συνεπάρει. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30.

Furnaze 19:30 -20:00 -Kings Of Modesty 20:15 – 20:45 -TARJA 21:15 – 23:15
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται!
Τιμή Εισιτηρίου: 30e
Σημεία προπώλησης Ticket House Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)


Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102 ONLINE SALES www.ticketpro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...