Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

RAZORWYRE: “Coming Out”

RAZOWYRE_coverΟι Νεοζηλανδοί Razorwyre, είναι μία μπάντα που αξίζει τη προσοχή σας, γιατί αν και ανήκει στο είδος των “true” συγκροτημάτων με ότι αυτό συνεπάγεται, καταφέρνει με το μουσικό αποτέλεσμα του EP “Coming Out”, να ξεφύγει από την αστεία retro φάση, που επικίνδυνα και εύκολα μπορεί να πέσει κάποιος ρομαντικός με το παρελθόν.

Υπεύθυνοι για τη δημιουργία της μπάντας, είναι οι Chris Calavrias (παίζει τώρα να έχει Ελληνικές ρίζες ο τύπος!) και ο James Murray (συνωνυμία και όχι τυχαία), κιθαρίστες και οι δυο τους, όπου μαζί με τους Nick στα drums, Diamond Tim στο μπάσο και τον εξαιρετικό Z Chylde στη φωνή, αποφάσισαν το 2008 να παίξουν μουσική, τιμώντας τον ήχο τον ‘80s και τα κατάφεραν μια χαρά. Αν και η μπάντα στην αρχή ονομαζόταν “Gaywyre”, ευτυχώς γρήγορα πήραν χαμπάρι πως με αυτό το ονοματάκι θα κάναμε περίεργους συνειρμούς και έτσι το άλλαξαν στο τωρινό..!

Το “Coming Out” αποτελείται από 5 σφιχτά και καλοδουλεμένα κομμάτια, που θα σας θυμίσουν αρκετές N.W.O.B.H.M μπάντες, αν όχι όλες, με highlights τα Operation Market Garden” και Battleshark”! Οπότε, όπου ή αν το πετύχετε και μια καλή λύση είναι από την ίδια τη σελίδα της μπάντας, ακούστε το άφοβα και ιδιαίτερα οι πιο παλιοί θα εκτιμήσετε τη προσπάθεια πιστεύω!

Μιχάλης Κανακουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...