Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

WHEELS OF FIRE: "Hollywood Rocks”

Δύο χρόνια πήρε στη παρέα των WHEELS OF FIRE από την Ιταλία για να ηχογραφήσουν το εξαιρετικό “Hollywood Rocks”.
H μπάντα ξεκίνησε το 2006 και με την σημαντική βοήθεια του παραγωγού Michele Luppi(Killing Touch, Los Angeles, Vision Divine) και Roberto Priori (Killing Touch, Michele Luppi’s Heaven) στη μίξη του άλμπουμ δημιουργούν ένα υπέροχο melodic rock αποτέλεσμα με σαφείς επιρροές από Bon Jovi, Danger Danger, Winger και Firehouse.
Ειδικά όσοι λατρεύετε τα κλασικά aor κήμπορντς θα ενθουσιαστείτε με την εκτελεστική και ενορχηστρωτική δεινότητα του Α.Vergori και Davide Barbieri(David Rox) o οποίος κάνει φοβερή δουλειά και στα φωνητικά.
Οι Wheels of Fire πετυχαίνουν να συνδυάσουν με έξυπνο τρόπο τις εμπνευσμένες μελωδικές γραμμές με την ορμή και την δυναμική του background της μπάντας αποφεύγοντας την συνηθισμένη παγίδα του γλυκανάλατου ρεφρέν.
Ξεκούραστες όλες οι συνθέσεις του άλμπουμ που θυμίζουν παλιές καλές μέρες της δεκαετίας του ’80 δοσμένες όμως με μία μοναδική σύγχρονη melodic rock φρεσκάδα.
Νομίζουμε ότι το “Hollywood Rocks” είναι μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς που κλέβει τις εντυπώσεις στο χώρο του aor από μία εταιρία την Avenue of Allies που φαίνεται ότι μπαίνει δυναμικά στο συγκεκριμένο είδος με τέτοιες σπουδαίες κυκλοφορίες.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...