Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

"END OF DAYS"

Οκ η χιλιετία φτάνει στο τέλος της και όλοι φοβούνται το “κρασάρισμα” τον υπολογιστών ανά τον κόσμο, (μεγάλη βλακεία αλλά ήταν κάτι που λεγόταν σχεδόν από όλους τότε!) ο πλανήτης θα καταστρεφόταν, κάτι μεγάλο θα γινόταν στη συμπαντική τάξη και η ιστορία της ανθρώπινης φυλής θα άλλαζε ριζικά, η δευτέρα παρουσία και ο ερχομός του διαβόλου ήταν προ του πυλών!!!
Αγωνία... άγχος και τελικά… ξημέρωσε η 1/1/2000 και ο γείτονας πήγε για χ….., μετά από μια εβδομάδα δυσκοιλιότητας!
Απορώ που τους βρίσκουμε όλους αυτούς.. τους τρελούς κάθε τόσο! Δε φτάνει που περνάμε δύσκολα, πάντα ξαφνικά, τσουπ, ξεπετάγονται από το πουθενά και μας ισιώνουν τις τρίχες μας τις κατσαρές! Δυστυχώς η τρέλα δεν έχει σταματήσει και έτσι περιμένουμε το 2012 να πάει πάλι ο γείτονας για χ….. και εμείς στις δουλειές μας! Όμως όλη αυτή η καταστροφολογία, γίνεται μια ακόμη αφορμή, ώστε να παίξουν με τους φόβους μας οι σκηνοθέτες και οι συγγραφείς!
Οπότε γεννάτε λίγο πριν το millennium, μια αρκετά καλή ταινία με τον εμφανώς γερασμένο Αrnold Schwarzenegger στο ρόλο του σωτήρα του κόσμου από το αρχέγονο κακό, τον ίδιο τον διάβολο! Σημειώστε πως για το ρόλο αυτό ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια έλαβε 25 εκατομμύρια δολλάρια!! Τέλος πάντων (!) το ταινιάκι ενώ θα μπορούσε να είναι κατά πολύ καλύτερο, (πήρε αρκετά άσχημες κριτικές) δε μας χαλάει κιόλας, έχει αρκετή δράση, ώστε να μας κάνει να κολλήσουμε και να περάσουμε καλά κάνα δίωρο! Όλο το concept λοιπόν έπρεπε να υποστηριχτεί από ένα δυνατό soundtrack, οπότε αρκετά συγκροτήματα πήραν μέρος. Από τα πιο γνωστά είναι Korn, Limp Bizkit, Rob Zombie και οι Guns n’ Roses με το τότε καινούριο τους Line up και μ’ ένα τραγούδι αρκετά μακριά από αυτό που θα περίμενε κανείς! Σε industrial ύφος το “Oh My God” είναι ένα κακό και αδιάφορο τραγούδι, καθρεπτίζοντας το χάος στο μυαλό του Axl! Δεν είναι ένα soundtrack, με το οποίο θα παινεύεσαι ότι το έχεις, αλλά αν σ’ αρέσει το industrial και θέλεις να έχεις και το παραμικρό από τους guns τσέκαρε το! Συμμετέχουν ακόμη και μη rock/metal μπάντες όπως οι The Prodigy, Eminem.
ΤRACK LISTING
"Camel Song" - Korn,
"So Long" –Everlast ,
"Slow" - Professional Murder Music
"Crushed" - Limp Bizkit
"Oh My God" - Guns N' Roses
"Poison" - The Prodigy
"Superbeast (Girl on a Motorcycle Mix)" - Rob Zombie
"Bad Influence" - Eminem
"Nobody's Real" - Powerman 5000
"I Wish I Had" - Stroke
"Sugar Kane" - Sonic Youth
"Wrong Way" - Creed
Κανακουσάκης Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...