Σάββατο 7 Μαΐου 2011

DUST AND BONES: “Rock And Roll Show”

Αναδημοσίευση από τo
www.Rockway.gr

Καταιγιστικό, απολαυστικό και εντελώς party ακούγεται το “Rock And Roll Show” των Dust And Bones. Mία μπάντα που σίγουρα μεγάλωσε με ήχους που ξεκινάνε από τους Ratt και τους Guns ‘n Roses και φτάνουν ως τους Buckcherry και τους Van Halen.

To θανατηφόρο κοκτέιλ των Dust And Bones περιλαμβάνει δυνατές hard rock κιθάρες, sleazy μελωδίες, άγρια φωνητικά, γουστόζικες φυσαρμόνικες και φυσικά πολύ διάθεση για αγνό, πρωτόγονο Rock And Roll ποτισμένο από αλκοόλ… και γυναικείο ιδρώτα. Το αμερικάνικο συγκρότημα ξεκίνησε την άνοιξη του 2008 και με τη νέα τους δουλειά οι Dust And Bones φιλοδοξούν να κάνουν σημαντική αίσθηση στη hard rock κοινότητα και φυσικά να αποκτήσουν πολλούς νέους οπαδούς.
Κορυφαίο τραγούδι το “Love Song”(σίγουρα από τα καλύτερα της χρονιάς) ενώ ξεχωρίζουν και τα “Alice’s Wonderland”, “Set You Free”, “Tulips” το ομώνυμο κομμάτι ενώ και τα υπόλοιπα τραγούδια δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.
Οι φίλοι του συγκεκριμένου ήχου που προανέφερα καλό είναι να μην αγνοήσουν το “Rock And Roll Show” μιας και αποτελεί την καλύτερη παρέα για το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...