Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

BLINDSTONE: “Greetings From The Karma Factory”

Οι BLINDSTONE είναι ένα δυναμικό δανέζικο τρίο που δημιουργήθηκε το 2002 στην πόλη  Thisted της Δανίας. Το "Greetings From The Karma Factory" είναι η τέταρτη κυκλοφορία της μπάντας με καλοπαιγμένο hard rock\ blues βασισμένο στις κιθάρες.
Στη μπάντα καταρχάς ξεχωρίζει ο κιθαρίστας Martin Andersen. Μία δυναμική "μηχανή" παραγωγής κιθαριστικών ριφ, που την ενισχύει με τη φωνητική του ικανότητα. Άξιοι συμπαραστάτες στην ρυθμική βάση, οι Jesper Bunk στο μπάσο  και Anders Hvidtfeldt στα ντραμς, στηρίζουν ένα σφιχτοδεμένο και συμπαγές  δυναμικό ροκ τρίο.
Από τη "θανατερή" σύνθεση "Rock Your Mojo" που ανοίγει το δίσκο, μέχρι το "Ocean Of Time" (μία επική 10λεπτη σύνθεση με heavy rock διαστάσεις), αυτή η κυκλοφορία θα εμπλουτίσει τα μουσικά σας ακροάματα.
Επίσης, ενδιαφέρον το Hendrix-ιακό "Catch Me If You Can" αλλά και το μελωδικό "Trying", ίσως η πιο ολοκληρωμένη σύνθεση του cd. Ενδιαφέρουσα επίσης η διασκευή στο "Karma" (που είναι μία σύνθεση των  Journey προ Steve Perry) και τέλος, πάντοτε υπάρχει χώρος για μία πανέμορφη μπαλάντα με το "What Your Lovin' Can Do". Είναι η συνάντηση, όπου τα  blues παντρεύονται με το  hard rock και η κιθάρα παιγμένη με Classic Rock τρόπο, δίνουν το τελικό αποτέλεσμα.
Εάν είστε οπαδοί της μουσικής των  Hendrix, Black Country Communion, Molly Hatchet, Stevie Ray Vaughan και του Joe Bonamassa (αμάν πια, έχω πάθει overdose με πάρτη του…) οι BLINDSTONE είναι οι άνθρωποι σας!


Νότης Γκιλλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...