Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

TRIUMPH: “Live at Sweden Rock Festival”

Προφανέστατα, εάν είστε οπαδός της συγκεκριμένης μπάντας από τον Καναδά ή εάν ζήσατε τα εφηβικά σας χρόνια στα τέλη των 70s και στις αρχές των 80s σίγουρα θα έχετε τουλάχιστον έναν δίσκο βινυλίου τους στη δισκοθήκη σας!
Όμως  το κλασικό αυτό τρίο με τους Gil Moore στα drums και στη φωνή, τον Mike Levine στο μπάσο και στα πλήκτρα, και φυσικά τον Rik Emmett στα φωνητικά και την κιθάρα, όντες υπερεπιτυχημένοι μεταξύ 1975 έως τα  1993, διαλύθηκαν… Μετά από 15 λοιπόν χρόνια επανασυνδέθηκαν με την προσθήκη του Dave Dunlop στην κιθάρα για να εμφανιστούν αρχικά στο περίφημο Sweden Rock Festival στα 2008 και τώρα (4 χρόνια μετά) η Frontiers Records (ποια άλλη…) κυκλοφορεί αυτήν τους τη θριαμβευτική  τους εμφάνιση. 
Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη ζωντανή, τέλεια μουσικά, εμφάνιση και παρουσίαση ενός best of της μπάντας που περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους που είναι αποτυπωμένες σε αυτό το cd/dvd της κυκλοφορίας μιας και περιέχει τα When The Lights Go Down, Lay It On The Line, Allied Forces, Never Surrender, I Live For The Weekend, Blinding Light Show, Rocky Mountain Way, Magic Power, Rock And Roll Machine και το κλασσικό Fight The Good Fight.
Εξαιρετικό από κάθε πλευρά με μοναδική ένσταση παρόλη τη  σύντομη διάρκεια με μόνο 10 τραγούδια. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για τους die hard fans των Triumph που τα θέλουν όλα αλλά και οι υπόλοιποι δεν θα χάσουν.

Νότης Γκιλλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...