Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

SOUNDTRUCK: “Soundtruck”


Πάντα χαίρομαι όταν βλέπω και ακούω κυρίως τέτοιες δυνατές και καλές δουλειές από ελληνικά συγκρότημα. Αυτό δεν συμβαίνει από εθνική υπερηφάνεια ή από αίσθηση αλληλεγγύης αλλά από την πλευρά των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ένα ντόπιο σχήμα.
Οι Soundtruck λοιπόν  με όπλα τους την υπομονή, την επιμονή  και  το ταλέντο τους πετυχαίνουν να κυκλοφορήσουν εννιά αξιόλογα κομμάτια ύστερα από μία πολύχρονη συναυλιακή διαδρομή, η οποία επιβραβεύτηκε μετά και από την εμφάνιση τους ως opening act στους θρυλικούς LYNYRD SKYNYRD και τους έχει ανεβάσει αρκετά ψηλά οπότε και οι απαιτήσεις θα μεγαλώσουν στη συνέχεια.
Για όσους λοιπόν δεν τους γνωρίζετε θα σας πούμε ότι οι Soundtruck ανακατεύουν υπέροχα ένα  φλογερό κοκτέιλ από AC/DC, ZZ TOP, BLACKFOOT και φυσικά LYNYRD SKYNYRD και σε οδηγούν πίσω στα δοξασμένα seventies με ένα αρκετό ταξιδιάρικο και νοσταλγικό ύφος όπου μηχανές, ροκ, γυναίκες και αλκοόλ συναντούν την εφηβεία, την ξεγνοιασιά αλλά και τον έρωτα. Μην περιμένετε να σας αναλύσω τις συνθέσεις και το παίξιμο των Soundtruck. Απλά θα σας συμβουλεύσω να πάτε γρήγορα στο ψυγείο να ανοίξετε μία μπύρα και να απολαύσετε στην πολυθρόνα ή και στον υπολογιστή σας τον κλασικό ροκ ήχο (ειδικά στο “On The Run”) όπως τον έχουμε λατρέψει τα τελευταία σαράντα χρόνια…

Φώτης Μελέτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...