Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Hungryheart: "Dirty Italian Job"



Οι Ιταλοί Hungryheart είχαν εκπλήξει ευχάριστα πριν από λίγα
χρόνια τους οπαδούς του melodic hard rock και παρά τις δύο μόνο δισκογραφικές τους κυκλοφορίες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους.


Είχαν δε  εμφανίστεί  στην Αθήνα (16/3/12-Bat City) και Θεσσαλονίκη(18/12-Rosewood Festival) .
Έπειτα από δύο πολύ καλές κυκλοφορίες  το ομώνυμο "Hungryheart" και το "One Ticket To Paradise", που τους έκαμαν δημοφιλείς και τους καθιέρωσαν στη μελωδική κοινότητα (AOR / Melodic Rock), επανέρχονται με την τρίτη κυκλοφορία τους, το "Dirty Italian Job".
Δώδεκα συνθέσεις ατόφιου, μελωδικού  hard rock χαρακτηριστικού "μουσικού μανδύα" των Hungryheart.
Οι μουσικές εμπειρίες των μελών της μπάντες αναπτύχθηκαν την τελευταία πενταετία καθώς βρέθηκαν στην σκηνή και μοιράστηκαν μουσικές εμπειρίες με μπάντες και καλλιτέχνες όπως, οι: House of Lords, Mitch Malloy, Bobby Kymball , Vinny Appice, Issa, Kelly Keeling μεταξύ άλλων. Οι ρέκτες του μελωδικού  AOR/Hard Rock ήχου θα ανακαλύψουν συνθέσεις  όπως τα "Back To The Real Life" καθώς και το  single της μπάντας "Shoreline" καθώς και τα κλασικοροκάδικα "Rock Steady" και  "There Is A Reason For Everything" καθώς τα  "Devil's Got My Number", "Time For The Letting Go" και  "Second Hand Love" δείχνουν τη μπλουζίστικη δεξιοτεχνία της μπάντας.
Το αγαπημένο τραγούδι δεν είναι άλλο από την υπέρτατη μπαλάντα "Nothing But You" που παρουσιάζει τους ιδρυτικούς πυλώνες του γκρουπ των  Hungryheart , τον τραγουδιστή Josh Zighetti και τον κιθαρίστα αλλά και παραγωγό του δίσκου  Mario Percudani σε μία φωνητική και μουσική δεξιοτεχνία.
Υπάρχει και μία διασκευή στο δίσκο, το  "Bad Love" του Eric Clapton , που προσαρμόζεται και αναδομείται με σεβασμό στο δημιουργό αλλά ταιριασμένο στο ύφος του ιταλικού συγκροτήματος

Νότης Γκιλλανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...