Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Metal Guesthouse στο An Club

Η Trailblazer Records διοργανώνει μια metal βραδιά την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στο ΑΝ CLUB με καλεσμένους τους Audioblast, Freefall, SlavEATgod και Harsh Demise.
Η βραδιά ονομάζεται Metal Guesthouse, μιας και κανένα από τα συγκροτήματα δεν ανήκει στο roster του label. Είναι το πρώτο σε μια σειρά από live με διάφορες μπάντες της εγχώριας metal σκηνής που φιλοδοξεί να κερδίσει όλο και περισσότερους φίλους!
Οι Audioblast ξεκίνησαν την πορεία τους το 2000 με το όνομα Code Of Silence στη Χίο. Το 2005 και μετά από μερικές αλλαγές στο line-up η μπάντα με έδρα πλέον την Αθήνα κυκλοφορεί το πρώτο της demo CD με όνομα “Break The Silence”. Mετά από αρκετά live σε όλη την Ελλάδα και έχοντας πια δημιουργήσει μια ομάδα αφοσιωμένων fan η μπάντα ξεκίνησε δουλειά πάνω στο full length της το οποίο θα τιτλοφορείται “Code Of Silence”. Έχοντας έντονη παρουσία στην underground σκηνή οι Audioblast υπόσχονται ένα δυνατό γεμάτο ενέργεια live.
Οι Freefall δημιουργήθηκαν το 1998 στην Κατερίνη παίζοντας metal με στοιχεία alternative και progressive. Αφού έδωσαν κάποια τοπικά live κυκλοφόρησαν το πρώτο τους demo CD το 2000 με τίτλο “Falling In A Black Hole”. Ακολούθησαν κάποιες αλλαγές στη σύνθεση και τη μουσική κατεύθυνση της μπάντας και το 2005 με έδρα τη Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησαν το 2ο demo CD τους με τίτλο “Mankind Failure”. Μετά από πολλά live μεταξύ των οποίων και δύο support σε Stampin Ground και Dew Scented οι Freefall κυκλοφορούν το καταπληκτικό “Demon Watching Demons Play” κομμάτια από το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στις 17 Δεκέμβρη στο ΑΝ Club.
Οι SlavEATgoD είναι μια Metalcore μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2007. Με όρεξη, επιμονή και πολλή δουλειά πάνω στον ήχο τους κυκλοφόρησαν το ομότιτλο ΕΡ τους το οποίο έλαβε θετικές κριτικές. Αργότερα, έλαβαν μέρος στο Battle Of The Bands όπου και κέρδισαν την πρώτη θέση. Με πολλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του το συγκρότημα δουλεύει πάνω στο πρώτο του full length με τίτλο “Blank Core Inn”.
Οι Harsh Demise παίζουν ένα πολύ καλό μείγμα από heavy metal riffs (της μοντέρνας σχολής) με κάποια hardcore περάσματα που τους κάνει να φλερτάρουν με τον όρο Metalcore. Οι καλοπαιγμένες συνθέσεις τους σε συνδιασμό με την ενέργεια που χαρακτηρίζει το νεαρό της ηλικίας τους μας προδιαθέτουν για ένα πολύ καλό opening της βραδιάς.
Μετά το τέλος του live η Magic Potion Promotions φιλοξενεί το 2ο Trailblazer Records Party Session σε συνεργασία με το Metal Eagle Webzine στο Roi Mat Rock Club με τις καλύτερες metal, core, rock και εγχώριες extreme μουσικές.
Στα decks οι Street Poet και The Revelator.
Doors: 20.30
Show: 21.00
Tickets: 8€
Info and Contacts:
http://www.trailblazerrecords.com/
www.myspace.com/audioblastband
www.myspace.com/freefallcore
www.myspace.com/slaveatgod
www.myspace.com/harshdemise
http://www.anclub.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...