Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

MR.BIG - "Back to Budokan"

Με αυτό το dvd αποδεικνύεται περίτρανα το μεγαλείο μιας από τις κορυφαίες αμερικάνικες μπάντες του πλανήτη.
Οι τρομεροί λοιπόν MR. BIG μας χαρίζουν το “Back To Budokan” το οποίο ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε στις συναυλίες που έδωσαν μετά την φετινή επανασύνδεσή τους, που άλλού, στην Ιαπωνία.
Με απίστευτη ενέργεια και σε μεγάλα κέφια οι MR. BIG καθηλώνουν το ιαπωνικό κοινό ,το οποίο μπορεί να μην φημίζεται για την φανατισμό κάποιων Αμερικανών ή Ευρωπαίων οπαδών όμως ξέρει να εκτιμά και να σέβεται τις μεγάλες μπάντες που αδικούνται από το ελληνικό κοινό.
Όλα τα μεγάλα τραγούδια του συγκροτήματος υπάρχουν εδώ όπως τα “Daddy,Brother,Lover Little Boy”, “Take Cover”, “Alive and Kicking”, “Colorado Bulldog”, “Addicted to that Rush”, “Shy Boy” oι μπαλάντες “Wild World” , “Just Take me Heart” και “To Be With You” καθώς και οι διασκευές “Baba ‘O Reily”(The Who) και το κλασικό “Smoke on the Water” όπου γίνεται ένα απολαυστικό παιχνίδι ανάμεσα στα μέλη του γκρουπ αφού όλοι κατά την διάρκεια του κομματιού αλλάζουν όργανα και ρόλους!!!
Έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί άλλη μια διασκευή που υπάρχει στο dvd και είναι το “Hold Your Head Up” από τους ARGENT και ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται “Next Time Around” ενώ περιττό είναι αναφέρουμε πως τα σόλα που κάνουν οι B.Sheehan, P.Torpey και P.Gilbert αποτελούν σεμινάριο για τους υποψήφιους μουσικούς.
Η φωνή του Eric Martin απλά παραμένει υπέροχη και γενικά η αποθέωση του ροκ σε όλες του τις μορφές υπάρχει στο “Back To Budokan”.
Απαραίτητη κατά την ταπεινή μας άποψη η αγορά του και αν έχετε λεφτά προτιμήστε την έκδοση που περιλαμβάνει επιπλέον και το διπλό cd.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...