Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Επανακυκλοφορία από τους More Than Anything

Οι More Than Anything είναι ένα αθηναϊκό stoner rock τρίο με έντονες επιρροές από το blues rock των 70s (πχ Cream) και το psychedelic στοιχείο που βρίσκουμε σε μουσικούς όπως ο Frank Zappa.
Γεννήθηκαν το 2000 μπαίνοντας με όρεξη στη διαδικασία της σύνθεσης των δικών τους κομματιών ενώ λίγο αργότερα άρχισαν να δίνουν τακτικά live σε χώρους όπως το Rodeo.
Οι Λευτέρης Ιωαννίδης (φωνή - κιθάρα), Κώστας Τσιμπός (μπάσσο) και Φίλιππος Ιωαννίδης (τύμπανα) ηχογράφησαν το 2002 το πρώτο τους demo και τρία χρόνια μετά ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με τη δισκογραφική εταιρεία Live Records.
Από τη συνεργασία αυτή το αποτέλεσμα κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2006 με τον τίτλο “Drink It” το οποίο περιέχει 10 δικές τους συνθέσεις.
Το album αυτό πρόκειται να επανακυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο, με νέο label την Decibel Storm (Rockaholics records’ division) η οποία θα το διανείμει και εκτός Ελλάδας.
Την ίδια στιγμή, οι More Than Anything δεν φαίνονται να χάνουν καθόλου χρόνο καθώς έχουν ήδη έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του επόμενου δίσκου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...