Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

QUIREBOYS: “Live in London”

Τους Quireboys ποτέ μου δεν τους λάτρεψα αλλά ούτε και τους προσπέρναγα. Κάποιες φορές τους βαριόμουνα και άλλες φορές με διασκέδαζαν αφάνταστα αλλά ομολογώ ότι δεν ήμουν ποτέ ξετρελαμένος μαζί τους. Οι Quireboys υπηρετούν πιστά το αγνό, ατόφιο rock ‘n roll με μπόλικα blues και hard στοιχεία. Η αλήτικη αυτή παρέα, γνήσιοι απόγονοι των Μott the Hoople, Faces, Humple Pie και Free με σημαντικές εμπορικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους και με είκοσι χρόνια δισκογραφικής παρουσίας αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα καταπληκτικό live cd/ dvd άλμπουμ.
Στο “Live in London” που ηχογραφήθηκε το 2004 στα πλαίσια της Monsters of Rock Arena Tour θα νιώσετε έντονα την party ατμόσφαιρα, όσοι έχετε κόψει το αλκοόλ και το τσιγάρο σίγουρα θα το αναζητήσετε και κάποιοι μεγαλύτεροι θα νοσταλγήσουν τις κλασσικές μπάντες των seventies. Έντιμοι, απολαυστικοί, διασκεδαστικοί η τρελοπαρέα των έξι Βρετανών παλιοροκάδων παίζουν με ψυχή και τσαμπουκά .
Για να ξεχωρίσουμε τραγούδια ούτε λόγος αφού όλο το live περιέχει σχεδόν τις περισσότερες καλές στιγμές τις μέχρι τώρα πορεία τους. Και επειδή λατρεύω τα live(θα το διαπιστώστε και στο dvd) οι Quireboys μας καλούν σε ένα αχαλίνωτο “Sex Party” στο Λονδίνο. Ενδιαφέρουσα ακούγεται η πρόταση τους… Τι λέτε πάμε παρέα;


Φώτης Μελέτης (WWW.ROCKWAY.GR)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...