Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

FREEDOM CALL: “Land of the Crimson Dawn”



freedom-callΟπαδοί του παλιού και κάλου Power metal ξεσηκωθείτε! Αυτό είναι που περιμένατε έτσι; Ο νέος δίσκος των Γερμανών κλώνων των Gamma Ray είναι γεγονός και αν δε σας χαλάει η όλη φάση του Ι.Ι.Ε.Κ Γερμανικού power metal, το "Land of the Crimson Dawn" είναι μια πολύ καλή φάση!

Εντάξει, είμαι βέβαιος πως πολλοί από εσάς, θα δυσανασχετήσετε με τις χαρούμενες μελωδίες, την ταμπέλα που δίνει το ίδιο το συγκρότημα στον εαυτό του ως “Melodic Happy Metal” και την αλά καρμπόν ομοιότητα σε μπάντες όπως οι Gamma Ray, Helloween, Hammerfall κ.τ.λ. μα αν τα προσπεράσετε ολ’ αυτά σφυρίζοντας αδιάφορα κάνοντας το Κινέζο, υπάρχει η περίπτωση να σας αρέσει αρκετά η δουλειά αυτή!
Πειραματιστείτε! Ακούστε τα “Age of Phoenix”, “Rockstars” (Hammerfall εισαγωγή!), “Crimson Dawn”, “66 Warriors” και περάστε καλά αποκτώντας μια χαρούμενη διάθεση κι ένα χαμόγελο.. αν πάλι όχι, καλώς!
Οκ είναι κατανοητό πως όλο αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι για τη μπάντα και είναι κρίμα να χαραμίζονται έτσι καλοί μουσικοί αντιγράφοντας ένα δύο συγκροτήματα, αντί να χαράξουν τη δική τους πορεία, μα αυτό είναι στο δικό τους χέρι, οπότε τη παρούσα δισκογραφική τους δουλειά με τα 14 κομμάτια, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε όπως θέλουμε σωστά;
Και γι’ αυτό λοιπόν, όσοι θέλετε ν’ ακούσετε ωραίες και δυνατές μελωδίες, εδώ είστε! Οι υπόλοιποι δε θα χάσετε και δε θα σας παρεξηγήσει κανείς αν προσπεράσετε!
Μιχάλης Κανακουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...