Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

O θρυλικός Arthur Brown live στην Αθήνα

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012  
(Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα)

Τραγουδιστής, ηθοποιός, influential, πειραματιστής και style surfer, o Arthur Bro wn μπορεί να φέρει όλους αυτούς τους τίτλους με ευκολία, όμως αν ένα πράγμα πρέπει να πει κανείς για αυτόν, θα πει performer . O άνθρωπος που μπορεί να κομπάζει ότι επηρέασε από τον Marilyn Manson ως τον Bruce Dickinson , από τους Kiss μέχρι τον Alice Cooper και από τον George Clinton μέχρι τον King Diamond , δεν γνώρισε μουσικά σύνορα ούτε ο ίδιος.
 
Ο Τρελός Κόσμος του Arthur Brown είναι η μπάντα που σχημάτισε στα τέλη των 60 s , όταν το ψυχεδελικό ροκ λατρευόταν από τους γνώστες της μουσικής – το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ θεωρείται κλασικό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού, έβγαλε ένα single , το Fire , που έχει σαμπλαριστεί μέχρι από τους Prodigy και αποτελεί σημαντικό προπομπό του progressive rock . Παρόλα αυτά θα επρόκειτο για ένα ακόμα εξαιρετικά δημοφιλές άλμπουμ, όπως τόσα της δεκαετίας εκείνης, αν δεν συνοδευόταν από κάτι μοναδικό: τις απρόβλεπτες εμφανίσεις του Brown στα lives. 
 Μια από τις ωραιότερες φωνές της ροκ, έρχεται στο Gagarin 205 για μια μοναδική βραδιά, φέρνοντας μαζί το σόου που αποθεώθηκε στο Glastonbury του 2011. Πού ξέρετε. Ίσως φανεί αμετανόητος, και κρατήσει διοργανωτές και κοινό στην κόψη, για μια ακόμα φορά. Που μάλλον θα το κάνει, δηλαδή.
 Τα πρώτα 100 εισιτήρια που θα διατεθούν μέσω eventbrite θα κοστίζουν 18 ευρώ
Tιμή προπώλησης 22 ευρώ Σημείο Προπώλησης TICKET HOUSE (Πανεπιστημίου 42 - εντός της στοάς)

Τιμή στο ταμείο 25 ευρώ

*Η προπώληση στο TICKET HOUSE θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...