Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

SHYLOCK: “Walking Tall”


Νέο άλμπουμ για τους Γερμανούς Shylock που τιτλοφορείται “Walking Tall”, οι οποίοι έχουν λιγοστούς οπαδούς στη χώρα μας και παρά το γεγονός ότι έχουν κυκλοφορήσει ήδη πέντε δίσκους δεν έχουν αγκαλιαστεί από τους φίλους του ευρωπαϊκού hard rock.
To group παίζει πολύ καλά, οι συνθέσεις τους είναι αξιόλογες, και η ερμηνεία του Matthias Schenk είναι ικανοποιητική ενώ ο  ήχος τους κινείται ανάμεσα στους σύγχρονους Scorpions, τους παλιούς καλούς Bonfire, και πολλά τραγούδια τους θυμίζουν έντονα Gotthard και Shakra.
Το “Walking Tall” ακολουθεί πιστά τους προηγούμενους προαναφερόμενους εμπνευστές των Shylock με αρκετή εμπορική διάθεση, την μελωδία να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα τραγούδια και τις κιθάρες να δίνουν τον ανάλογο και άρτιο γερμανικό hard rock τόνο.
Πιστεύω την διαφορά θα την έκανε μία πιο ξεχωριστή φωνή  μιας και ο Matthias Schenk μπορεί να είναι άριστος ερμηνευτής αλλά δεν κάνει την προαναφερθείσα διαφορά ώστε να τους λατρέψει το κοινό μιας και αρκετά σημεία σου φέρνει μνήμες από τον Claus Lessmann (τραγουδιστή των Bonfire).
Ξεχώρισα τα “Rock DNA”, το εξαιρετικό “I Can't Wait Now”, “Sad To Know”, “Right Now Or Never” και “Touch My Soul”. Συνοπτικά δεν έχουμε εκπλήξεις με το “Walking Tall” και προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν το συγκεκριμένο ήχο.

Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...