Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

DARE:“Calm Before The Storm 2”

Για όσους δεν το γνωρίζουν oι DARE, δηλαδή ο Darren Wharton, είχε “κολλήσει” τα πρώτα του μουσικά ένσημα με τους Thin Lizzy και είχε τιμήσει με τα εξαιρετικά πλήκτρα του το συγκρότημα του θρυλικού Phil Lynott ενώ συνεχίζει και σήμερα να συμμετέχει στους τωρινούς (αν και είναι ιεροσυλία) “Thin Lizzy”.
To “Calm Before The Storm” είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 1998 μόνο στην Ευρώπη και συμπεριλάμβανε τότε και το διασκευασμένο “Still in Love with You” των Ιρλανδών rockers, το οποίο δεν υπάρχει στο φετινό “Calm Before The Storm 2”.

Στην καινούργια έκδοση  έχουμε λοιπόν δύο νέα κομμάτια τα πανέμορφα και μελωδικά “Precious” και “Cold Wind Will Blow” και καλύτερη σαφώς παραγωγή όπου αναδεικνύεται το μελαγχολικό, ρομαντικό και νοσταλγικό ύφος του γκρουπ.

Το line up είναι διαφορετικό από την πρώτη κυκλοφορία και εδώ όλοι οι μουσικοί προσθέτουν συνεχώς γλυκές πινελιές και αποθεώνουν τον βρετανικό aor ήχο.

Όσοι δεν είχατε ακούσει το “Calm Before The Storm” είναι ευκαιρία να ακούσετε την ελαφρώς εμπλουτισμένη επανέκδοσή του και να νιώσετε ήρεμοι και ανανεωμένοι συναισθηματικά από ένα τίμιο και ειλικρινή δημιουργό.



Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...