Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

EDGE: “Heaven Knows”


Οι Edge είναι μια νέα μπάντα από την Σουηδία και αποτελείται από τέσσερις μουσικούς οι οποίοι συμμετείχαν σε διάφορα συγκροτήματα πριν σχηματίσουν τους Edge.
Οι δυο ιδρυτές του συγκροτήματος, Jonas Forss και Tobias Andersson (Shadowland, Seven Wishes) έχοντας μια μακροχρόνια φιλία βρήκαν αμέσως την χημεία μεταξύ τους και ξεκίνησαν αμέσως να γράφουν τραγούδια και να υλοποιούν τις ιδέες τους!
Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν κάτι το οποίο πρώτα από όλα θα γουστάρουνε οι ίδιοι και φυσικά να έχει και απήχηση στο ευρύτερο κοινό του μελωδικού hard rock ήχου. Έτσι λοιπόν το ντεμπούτο τους με τίτλο “Heaven Knows” έρχεται για να προστεθεί  και αυτό στις πολύ καλές και ελπιδοφόρες κυκλοφορίες  της Σουηδικής μελωδικής σκηνής των τελευταίων χρόνων.
Η μουσική τους αποτελείται από ωραίες ενορχηστρώσεις, πιασάρικα και μελωδικότατα ρεφραίν, όμορφα πλήκτρα και παθιασμένες ερμηνείες. Σίγουρα ακολουθούν την περπατημένη οδό όπως και πολλά άλλα συγκροτήματα αυτής της σκηνής αλλά το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα τους δικαιώνει αφού πρόκειται για ένα καλοπαιγμένο άλμπουμ με πολύ δυνατές στιγμές!
Ακούστε το φανταστικό mid-tempo “Get Over It”, το εναρκτήριο “Little Girl” με το κολλητικό ρεφραίν, το “How Long” και το ανεβαστικό “I Could Never Live”
Ένα πραγματικά πολύ καλό άλμπουμ το οποίο θα ξεκινήσει ευχάριστα το 2013 και θα μας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις με την ποιότητα του και τις ωραίες μελωδίες!

Βασίλης Χασιρτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...