Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

DYNAMITE: “Lock 'n' Load”

H αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και από ότι φαίνεται οι Σουηδοί Dynamite το γνωρίζουν αυτό και μπαίνουν δυνατά με το “Bullseye” να παρουσιάζει το album τους “Lock 'n' Load”.
Με τα θεμέλια του κτίσματος τους να έχουν κύριο υλικό τους AC/DC και τον τραγουδιστή, να δανείζεται συχνά σημάδια του Bon Scott, τον ήχο να γίνεται πιο αμερικάνικος, θυμίζοντας και ZZ Top (“Stone Heart Rebel”) και έχοντας όμορφα hits, όπως το όμορφο ομώνυμο “Lock 'n' Load”, οι Dynamiteγίνονται ένα από τα πιο επιτυχημένα κλωνοποιημένα AC/DC σχήματα.

Μουσική διασκεδαστική, ουδόλως βαρετή και καλή συνοδεία για κρύες μπύρες και καυτές γυναίκες, που σίγουρα ζωντανά θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Έχοντας μόλις ένα ΕΡ στη φαρέτρα τους, αποφάσισαν να τη γεμίσουν με ένα μακρύτερο βέλος και να αφήσουν ελεύθερη τη χορδή του τόξου τους.

Αν σου αρέσουν οι πατεράδες AC/DC, δεν σε ενοχλούν τα glam περάσματα από τις κιθάρες και θεωρείς θαύμα την ύπαρξη των συνεχιστών Airbourne, τότε πάτα like!

“Work Hard for the Money”“Midnight Lady” και “Dynamite” αποτελούν πολύ ευχάριστα ακούσματα και σε κάνουν να θέλεις να κάνεις airguitaring γυμνός την ώρα που απλώνεις τα σώβρακα στο μπαλκόνι. Ποιος το χέζει το γείτονα;

Δημήτρης Μαρσέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...