Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Απογόητευση και θυμός για το live των Crashdiet

Mόνο θλίψη αλλά και αγανάκτηση προκαλούν όσα τραγελαφικά συνέβησαν με την περίφημη συναυλία των CRASHDIET.Κριτική για ένα live που δεν διήρκησε ούτε 45 λεπτά δεν πρόκειται να κάνουμε. Απλά ενημερωτικά θα πούμε ότι οι Σουηδοί παρά την κούραση τους, μιας και ήρθαν οδικώς, προσπάθησαν με αντίπαλο τον κακό ήχο να μας χαρίσουν ένα δυνατό sleaze/hard rock show.Πάνω λοιπόν που άρχισε η μπάντα να παίρνει τα πάνω της και ο ήχος να διορθώνεται σημαντικά μας ενημερώνει ο τραγουδιστής ότι το επόμενο κομμάτι θα είναι και το τελευταίο και πρέπει να αποχωρήσουν(δεν είχαν συμπληρώσει 40-45 λεπτά παιξίματος) διότι ο συναυλιακός χώρος(Sin City)μετά τις μία τα μεσάνυχτα πρέπει να μετατραπεί σε χορευτικό club!!!

Όπως καταλάβατε το αρχικό σοκ διαδέχτηκε την οργή και μετά η απογοήτευση και οι Crashdiet ολοκληρώνουν το live παίζοντας το ολόφρεσκο Generation wildκαι στη συνέχεια αποχαιρετούν μέσα σε αποθέωση, τους λίγους αλλά φανατικούς οπαδούς τους που παραβρέθηκαν στο συγκεκριμένο live.

Tώρα τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

Γνώριζαν οι διοργανωτές τις απαιτήσεις του Sin City περί περιορισμένου ωραρίου και μετατροπή του χώρου σε club μετά τα μεσάνυχτα? Διότι αν το γνώριζαν τότε οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά σε αυτούς αλλιώς αν προέκυψε την τελευταία στιγμή πιεστικά από την πλευρά του club τότε οι ευθύνες ανήκουν αλλού.

Επίσης άλλο ερώτημα που προκύπτει για τους διοργανωτές είναι γιατί άργησε να αρχίσει το live και δεν περιορίστηκε ο χρόνος συμμετοχής των ελληνικών γκρουπ ώστε να βγουν έγκαιρα στη σκηνή οι Crashdiet και να αποφεύγαμε τυχόν προβλήματα τα οποία δυστυχώς και προέκυψαν και αναγκαστήκαμε να απολαύσουμε με …εκπτώσεις το show.

Μάλλον ξεκάθαρες απαντήσεις δεν πρόκειται να πάρουμε και μπορεί κάποιοι να φτάσουν στο σημείο να τα ρίξουν και στους Crashdiet για να δικαιολογήσουν την ανευθυνότητα τους.

Eκείνο όμως που αποδεικνύεται για άλλη είναι ότι φανήκαμε αναξιόπιστοι απέναντι σε συγκροτήματα που κάνουν θραύση στην Ευρώπη.

Το μόνο λοιπόν που καταφέραμε είναι να τους τους αντιμετωπίσουμε σαν συνοικιακό γκρουπάκι και να εκτεθούμε χωρίς σοβαρό λόγο εκτός αν υπήρχε και δεν μας λένε.

Κρίμα για όλα τα παραπάνω και ιδιαίτερα σε όλα τα παιδιά που πήγαν να χαρούν μία από τις καλύτερες μπάντες αυτή τη περίοδο στο χώρο του sleaze/glam rock.

Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...