Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

AGNOSIA - REX MUNDI - WASTEFALL (live report)

Πάντα ήμουν θερμή υποστηρικτής του "μηδένα προ του τέλους μακάριζε", και αυτό γιατί όλα είναι απρόβλεπτα και επαναπροσδιοριζόμενα στην ταχύτητα της διάρκειας μιας μέρας, και πόσο μάλλον μιας νύχτας. Το βράδυ της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου εξελίχτηκε υπέρ του δέοντος απολαυστικό και κεφάτο. Στο ΚοοΚοο στο Γκάζι, 3 μεγάλες Ελληνικές μπάντες συναντήθηκαν και συμφώνησαν να μας κάνουν να περάσουμε ένα απίθανο βράδυ γεμάτο από ήχους τεχνικού progressive.
Κάποια λεπτά πριν τις 20.30 εμφανίστηκε η πρώτη μπάντα. Οι
AGNOSIA . 6 παιδιά από Αθήνα και Πειραιά, γεμάτοι από όρεξη και επιμονή να μας δείξουν πως ναι! Υπάρχει και καλό progressive metal στην Ελλάδα ! Ο ήχος ήταν εκπληκτικός, η AGNOSIA ήταν πολύ δεμένοι, ο μπασίστας Μεγάλη μορφή και τα φωνητικά του Χατζημιχάλη για άλλη μια φορά με κόλλησαν πίσω,και η ήρεμη "δύναμη" στις κιθάρες Διονυσης, τι να πρωτοπώ για όλα τα παιδιά ! το set list είχε ως εξής : The Patterns Of A Dream - Into Delirium - Adrift Into Lie - Another Promise - Curtains Rise - A Pleasant Shade Of Grey ( τιμή και δόξα σε κάποιους από τους προπομπούς του progressive metal, FATES WARNING- εδώ ΟΛΗ η μπάντα έκανε θαύματα!) - Piccadilly Circus Nights. Μετά από 45 λεπτά περίπου εμφανιστήκαν οι REX MUNDI, 5 παιδιά από την Θεσσαλονίκη, με πολύ διάθεση και ενέργεια να κατεδαφίσουν στην κυριολεξία το stage! Oι REX MUNDI στην μουσική τους έχουν ένα συνονθύλευμα progressive metal ήχων με πολλά aggressive στοιχεία, και τεχνο- thrash περάσματα. Βαρούσαν αλύπητα! Το set list των REX MUNDI ήταν το εξής : Intro - Perception - Stars Of Deception - Demise Machine - Figure In A Dream - This Sacrament - Words Buried. Με εντυπωσίασαν πραγματικά. Μετά από λίγα λεπτά αναμονής εμφανίστηκαν και οι WASTEFALL, στο πρώτο reunion show τους, μετά από περίπου 2-3 χρόνια καθότι το 2008 αποφάσισαν να σταματήσουν. Τα παιδιά από την Αθήνα αποφάσισαν να επιστρέψουν.και θα μείνουν όπως ήδη ανακοίνωσε ο frontman της μπάντας Κυριάκος (Δομίνικος) Παπαεμμανουήλ, με live παρουσίες και νέο μουσικό υλικό. Πάνω στο stage του ΚοοΚοο ήταν τόσο απίστευτα άνετοι και δυναμικοί που άρχισαν και όλα έτρεμαν εκεί μέσα! Ο κόσμος είχε ήδη ζεσταθεί και πωρωθεί από τις 2 προηγούμενες μπάντες, που σε λίγα λεπτά μέσα ήρθαν όλοι μπροστά και μέχρι και moshpit έγινε! Το set list των WASTEFALL ήταν γεμάτο δυνατό παρελθόν! : Lesser - Stunned To The World - April's Ruin - Live With It - E.Y.E - Hearts In The Gutter - Utopia Fragmented - S.E.P - Provoke The Devine - Dance Of Descent - Revolution Jar - 21 - Empty Haven. 13 τραγούδια δυναμίτες ήρθαν και ευχαρίστησαν και με το παραπάνω όλους τους μουσικόφιλους που βρεθήκαμε το βροχερό και κρύο αυτό βράδυ του Φλεβάρη.
AGNOSIA - REX MUNDI - WASTEFALL
,3 μεγάλα ονόματα με πάνω από 3 ώρες ρυθμού και έντασης, σε συνάρτηση με τον ζεστό και φιλικό χώρο του ΚοοΚοο (Γκάζι), την άμεση εξυπηρέτηση στο bar, την πολύ καλή ηχητική κάλυψη, και τον εναλλασσόμενο ζεστό φωτισμό, και πάμφθηνη είσοδο, άγγιξαν τα μέγιστα! Είναι από τις βραδιές που ευχαριστιέσαι που δεν πάνε χαμένες. Πιστεύω και εύχομαι στην αναμονή κι άλλων τέτοιων live !
ΕΛΕΝΗ ΛΙΒΕΡΑΚΟΥ

(photos & live report)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...