Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

THE NEW BLACK: “III- Cut Loose”

Η τρίτη δουλειά των γερμανών The New Black συνεχίζει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε το “II- Netter In Black”.
Αλήτικο μουσικό attitude με καλογυαλισμένη παραγωγή (βλέπε Black Label Society), rock n’ roll επιρροές (τύπου Motorhead) και αρκετή δόση southernίλας, συντελούν στη δημιουργία ενός ακόμη πολύ καλού album εκ μέρους των The New Black, το οποίο αποτελεί και το ωριμότερό τους πόνημα.
Το “Innocence & Time” που ανοίγει ξέφρενα το δίσκο δυστυχώς δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα για το υπόλοιπο album, μιας και είναι το μόνο που διαθέτει τόση ενέργεια. Η συνέχεια κυλάει κυρίως σε mid tempo ρυθμούς με διάχυτο groove και καλή διάθεση, ενώ οι ρυθμοί ανεβαίνουν ξανά μονάχα σε συνθέσεις όπως “Cut Loose”, “Not Quite that Simple” και “Antidote”. Ξεχωρίζουν εύκολα τα “Count Me In”, “Superhuman Mission”, “Any Color You Like (As Long As Its Black)” και το Clutchίζον “Burning D”, ενώ δεν υπάρχουν σαφείς μέτριες στιγμές, μιας και όλες οι συνθέσεις κινούνται σε καλά επίπεδα.
Ένας δίσκος που δε χρειάζεται πολλαπλές ακροάσεις για να εντρυφήσεις στο ποιόν του, αλλά με αρκετό groove για να σε σηκώσει από την καρέκλα σου. Τρία στα τρία για τους γερμανούς και αναμένεται συνέχεια…


Στέφανος Στεφανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...