Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

WHITESNAKE: “Made In Japan”


Οι θρυλικοί Whitesnake επιστρέφουν στα μουσικά δρώμενα με το ολοκαίνουριο live άλμπουμ τους το οποίο τιτλοφορείται “Made In Japan”.
Ότι και να πει κανείς για τους Whitesnake είναι λίγο, μιας και δικαίως θεωρούνται ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα στον χώρο του hard rock, με αμέτρητες επιτυχίες, live εμφανίσεις ανά την υφήλιο και μια κυριολεκτικά χρυσή δισκογραφία! Η επιρροή τους σε χιλιάδες μπάντες είναι εμφανής και είναι από τα λίγα συγκροτήματα που γνωρίζουν και άνθρωποι οι όποιοι δεν έχουν καμία σχέση με τον σκληρό ήχο.
Οι Whitesnake, οι οποίοι περνούν μια δεύτερη νιότη, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συμμετοχή του σπουδαίου κιθαρίστα-Μουσικού Doug Aldrich, τα τελευταία χρόνια επανήλθαν με δυο εκπληκτικά άλμπουμ και έδωσαν   βροντερό παρών στην συγκεκριμένη μουσική σκηνή, έρχονται τώρα να μας προσφέρουν μια δυνατή live κυκλοφορία.
Στο “Made In Japan” λοιπόν, το οποίο ηχογραφήθηκε ζωντανά στα πλαίσια της περιοδείας τους στην Ιαπωνία στη “Forevermore World Tour”, θα συναντήσουμε κυρίως κομμάτια από τις πρόσφατες δουλειές τους χωρίς όμως να αφήνουν παραπονεμένους και τους παλιούς οπαδούς τους αφού συμπεριλαμβάνουν στο setlist τους κλασσικά άσματα όπως τα “Love Ain’t No Stranger”, “Is This Love”, “Here I Go Again” και “Fool For Your Loving”.
Η μπάντα είναι πιο δεμένη από ποτέ και το κιθαριστικό δίδυμο των Aldrich-Beach πετάει κυριολεκτικά φωτιές! Η φωνή του μεγάλου David Coverdale ακούραστη, αγέραστη και πάντα συγκλονιστική και το rhythm section να κεντάει! Επίσης πρέπει να πω πως το άλμπουμ (στην deluxe μορφή του) θα έχει και ένα dvd-blu ray για να έχουμε και την οπτική επαφή…
Απαραίτητο για τους fan της μπάντας! 


Βασίλης Χασιρτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...