Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

MAT SINNER: “Touch of Sin 2”


Ο Mat Sinner επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με το “Touch Of Sin 2”. Όχι, δεν πρόκειται για μια ολοκαίνουρια δουλειά του συμπαθέστατου Mat, αλλά αφορά ένα re-make του κλασσικού πλέον “Touch Of Sin” του 1985 το οποίο έχει υποστεί ένα lifting για να ακούγεται φρέσκο και μέσα στις απαιτήσεις της εποχής! 
Επίσης το άλμπουμ περιέχει και τρία ολοκαίνουρια τραγούδια με αποτέλεσμα να κάνουν το συνολικό πακέτο ακόμη πιο δελεαστικό!
Στο “Touch Of Sin 2” ο Mat προσκαλεί τους φίλους του David Readman (Voodoo Circle, Pink Cream 69), Erik Martensson (W.E.T.), Diego Valdez (Helker) και Tom Naumann (ex-Primal Fear) και ξαναδημιουργεί από την αρχή έναν από τους πιο κλασσικούς δίσκους του τότε!
Για αυτούς που έχουν ήδη την πρώτη έκδοση του 1985, ναι αυτή με το εντυπωσιακό εξώφυλλο, και είναι ήδη οπαδοί των Sinner δεν υπάρχουν και πολλά να πω για το τι πρόκειται να ακούσουν. Ποιοτικό, πιασάρικο και τσαμπουκαλεμένο hard rock με ωραίες ενορχηστρώσεις και δυναμικές κιθάρες και πάνω απ’ όλα παθιασμένα φωνητικά είναι αυτά που θα συναντήσει κάποιος ακούγοντας το “Touch Of Sin”.
Από τα νέα τραγούδια το “Don’t Believe A Word” είναι απλά ύμνος! Up-tempo ρυθμοί με μια θετική διάθεση και ένα ρεφραίν που θα σιγοτραγουδάς για μέρες! Το “Blood On The Sand” είναι και αυτό πολύ καλό, πιο ζόρικο, με ωραίες ενορχηστρώσεις και ένα πολύ καλό σόλο! Και φτάνουμε στο τρίτο και τελευταίο νέο τραγούδι του δίσκου στο “Heat Of The City”. Προσωπικά μου θύμισε Accept με καλύτερο τραγουδιστή! Με μια λέξη ξεσηκωτικό!
Κλείνοντας αυτό που έχω να προσθέσω είναι πως οι νέες εκτελέσεις δίνουν στα ήδη πολύ καλά τραγούδια μια έξτρα ώθηση και πως τα τρία νέα κομμάτια μας ανοίγουν την όρεξη για μια μελλοντική κυκλοφορία! Αγοράστε το με κλειστά μάτια! 


Βασίλης Χασιρτζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...