Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

WOLFPAKK: “Cry Wolf”


Wolfpakk, το allstar-project του Mark Sweeney και του Michael Voss, μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο τους το 2011, ετοίμασαν το δεύτερο album ονόματι "Cry Wolf", το οποίο κυκλοφορεί 30 Αυγούστου.
Για άλλη μια φορά λοιπόν, συγκεντρώθηκαν οι υπερδυνάμεις γνωστής "αφρόκρεμας" guest μουσικών και τραγουδιστών για να ικανοποιήσουν τις πλέον υψηλές απαιτήσεις μας, όπως: Amanda Sommerville, Göran Edman, Doogie White, Blaze Baley, Don Airey, Tony Carey κ.α.
Γενικά συμπαθώ αυτές τις κινήσεις/ project, γιατί πολύ απλά μου κινούν την περιέργεια, αλλά πάντα το μεγάλο "μυστήριο" είναι ποιοι τα κάνουν για να τα κονομήσουν και ποιοι για να επιτύχουν κάτι ανώτερο όσον αφορά το προσωπικό τους έργο. Δεν θα μπω στη διαδικασία να το ψάξω το θέμα, γιατί σκάβοντας πολλές φορές χτυπάς κοτρόνα...!
Ενδιαφέρουσα πληροφορία για το περιεχόμενο του "Cry Wolf", είναι το κομμάτι που δημιούργησαν προς τιμή και για τον εορτασμό του Wacken Open Air για το 2013 ως ανεπίσημο anthem για το φετινό πασίγνωστο φεστιβάλ και το όνομα αυτού είναι "Wakken". Μπορείτε να το ακούσετε στο SoundCloud (ή όπου αλλού κυκλοφορεί πλέον).
Δεν νομίζω ότι έχουμε πολλά να "κρίνουμε" σε αυτό το album, είναι μια αψεγάδιαστη δουλειά, σε παραγωγή, εκτέλεση, συνθετικά κλπ, κλπ. Ξέρουμε τι να περιμένουμε πριν ακόμα το ακούσουμε για ευνόητους λόγους και κυρίως όσοι γνωρίζετε και έχετε ακούσει την πρώτη κυκλοφορία του project, "Wolfpakk", αλλά και να μην έχετε ιδέα για τι πράγμα βασανίζω το πληκτρολόγιο, αν είστε φαν του είδους ξέρετε τι να περιμένετε μόνο και μόνο λόγω ονομάτων.
Εγώ ίσως να κάθομαι να το ακούσω από περιέργεια, όπως προείπα, αλλά παιδιά δεν τρελαίνομαι καθόλου, ούτε βρίσκω αυτό το "κάτι" που με κάνει να πω "ουάου". Είναι "κλασσικά" τα πράματα ρε αδέρφια! Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά θέματα. Ακόμα και έτσι πρέπει να σας ενημερώσω πώς θα ακούσετε πολλά ευχάριστα πραγματάκια, δυνατά και soft και σας συμβουλεύω να γευτείτε αυτήν την ποικιλία χωρίς ενδοιασμούς. Για να καταλάβετε τι εννοώ, πάρτε μια γεύση τώρα από streaming και περιμένετε μέχρι τέλη του μήνα για να το κάνετε δικό σας ολοκληρωτικά άμα γουστάρετε...! Chao!


Λένα Φιλιππούση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...