Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

DEVIL’S TRAIN: “Devil’s Train”


Devils-TrainΔερμάτινο μπουφάν γεμάτο ραφτά από αγαπημένες μπάντες, σκισμένα jeans, απαστράπτον τσόπερ άλογο.. εξάτμιση, μπύρες και play.. Devil's Train για να δέσει η όλη φάση!
Αυτό όλο από μόνο του, θα μπορούσε να είναι όλη κι όλη η παρουσίαση του ντεμπούτου των Devils Train, ενός συγκροτήματος που στη φωνή βρίσκεται ο δικός μας R.D Liapakis (Λιαπάκης ρε!) γνωστός από τους Mystic Prophecy!
Στις υπόλοιπες θέσεις του.. τρένου, βρίσκονται επίσης οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Jorg Michael (Stratovarius), Laki Ragazas (κιθαρίστας δικός μας και αυτός) και ο Jari Kainulainen (μπάσο σε Stratovarius-Evergrey) έτσι για να δέσει το γλυκό!
Τι είπατε; Μήπως άκουσα All Star μπάντα;! Μα φυσικά έτσι είναι και ξέρετε πιο είναι το πιο σημαντικό για μένα; Ότι οι Έλληνες μουσικοί άνοιξαν επιτέλους τα φτερά τους και βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους!
Μάλιστα το ότι ως νέα μπάντα, ανήκουν ήδη στην Edel/Ear Music, μια δισκογραφική που πρέπει να είσαι “Pro” για να ενταχτείς στις τάξεις της, λέει από μόνο του πολλά! Γι’ αυτό μη περιμένετε τίποτα κάτω του “λίαν καλός” από τη φρέσκια προσπάθεια τούτη!
Δώδεκα τα.. βαγόνια του σατανικού τρένου, γεμάτα βρώμικο hard rock, με αρκετή δόση Heavy Metal βέβαια και κορυφαίες στιγμές κατά τη γνώμη μου τα “The Answers” και η ωραία διασκευή στο “American Woman” των The Guess Who! Λείπει ναι μεν το κομμάτι breakthrough, αλλά ας μη ξεχνάμε πως αυτή είναι η αρχή μόνο.
Η παραγωγή είναι πολύ καλή και καθαρή, με τις κιθάρες μπροστά και δυνατά και η φωνή του Λιαπάκη απλά αξιοζήλευτη! Το όλο εγχείρημα μόνο θετική γεύση μου άφησε, κάνοντας με να πιστέψω πως θα έχουμε ν’ ασχοληθούμε, με κάτι σημαντικό στο μέλλον! Όπου το δείτε “τσιμπήστε” το, χαλαρά!
Μιχάλης Κανακουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...