Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ROYAL HUNT: “Heart of the City (Best of 1992-1999)”


ROYAL-HUNT--Best-ofΌποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με το power/prog metal, είναι σχεδόν σίγουρο, πως θα έχει σκοντάψει πάνω στις δουλειές των Δανών Royal Hunt. Και όχι κατά τύχη μιας και η μπάντα υπάρχει επάξια 20 χρόνια τώρα, κάτι που το γιορτάζει μέσω της παρούσας κυκλοφορίας η οποία είναι στην ουσία η επιλογή 10 κομματιών από τα πέντε πρώτα τους άλμπουμ, τα οποία θεωρούνται και τα καλύτερα τους!
Μάλιστα η επιστροφή του αρχικού τραγουδιστή D.C.Cooper στις τάξεις τους, δίνει ακόμη ένα έναυσμα στη μπάντα να προβεί σε αυτή τη κυκλοφορία, η οποία και λειτουργεί σαν ένα μίνι best of, ή καλύτερα ένα μέσο γνωριμίας των Royal Hunt προς τους νέους οπαδούς.
Τα Clown in the Mirror, Running Wild, Tearing Down the World και “Sea of Time”, είναι ένα μικρό δείγμα αυτού του best of, αλλά και του τι έχει προσφέρει η μπάντα τη δεκαετία που το Power metal ήταν στις δόξες του (είπαμε 1992-1999!), πριν στενέψει ο χώρος από μπάντες που ήρθαν να πάρουν μέρος ακάλεστες στο party και τελικώς το καταστρέψουν.
Anyway, υποπτεύομαι ότι η μπάντα μπαίνει σε μια καινούρια εποχή και το γιορτάζει με το “Heart of the City” και καλά κάνει! Επίσης, στις 28 του Απριλίου, η μπάντα θα δώσει ένα Live επί Αθηναϊκού εδάφους, οπότε όσοι έχετε τη δισκογραφία τους ξεσκονίστε τη και όσοι όχι… ιδού η Ρόδος!
Κανακουσάκης Μιχάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...