Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2014

BAD RELIGION: “Christmas Songs”

34 χρόνια ιστορίας. Μια από τις σημαντικότερες μπάντες του punk rock ιδιώματος έρχεται τώρα, αφού δεν έχει μάλλον τη συνταγή για να κάνει μελομακάρονα, να διασκευάσει γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια με το δικό τους τρόπο.
Πρώτα από όλα, να δηλώσω ειλικρινά πως οι Bad Religion δεν έχουν ανάγκη τέτοιου είδους εορταστικές αρπαχτές και μόνο σαν αστείο μπορώ να το πάρω βλέποντας μία αγαπημένη μπάντα με όνομα Κακή Θρησκεία να τραγουδάει τον μικρό τυμπανιστή.
Κατά τα άλλα, υπάρχουν και ωραίες εκτελέσεις που σώζουν το όλο πράγμα σαν αυτή του “O Come, O Come Emmanuel”. Οπότε για να το αγοράσεις πρέπει ή να έχει λεφτά περισσευούμενα ή να είσαι σκληροπυρηνικός οπαδός τους ή να θες να εκνευρίσεις τη γιαγιά σου ανήμερα της Γέννησης.
Το μόνο που μπορεί να ελκύσει αγοραστές-συλλέκτες είναι το “American Jesus”, αγγιγμένο από το μαγικό χέρι του παραγωγού Andy Wallace, το οποίο και κλείνει το 19 λεπτών αυτό δημιούργημα!
Προσωπικά, προτιμώ κάτι σαν το χριστουγεννιάτικο περσινό τραγούδι των NOFX, το οποίο στηλίτευε την όλη υποκρισία-εμπορικότητα της εορτής των Χριστουγέννων.
Μας τα 'παν, μας τα 'παν!


Δημήτρης Μαρσέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...