Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

BON JOVI - Live from Madison Square Garden

Μπορεί οι Bon Jovi να μην ενθουσίασαν τους παλαιότερους οπαδούς τους με το τελευταίο τους άλμπουμ όμως η μπάντα προσπαθεί να μείνει στην επικαιρότητα και νομίζουμε ότι το καταφέρνει ως ένα σημείο με το συγκεκριμένο dvd.
To Live from Madison Square Garden που συνέβη τον Ιούλιο του 2008 βρήκε τους Bon Jovi να γιορτάζουν 25 χρόνια συνεπούς παρουσίας με τα θετικά και αρνητικά που έχει μια τέτοια πορεία. Τώρα για να έρθουμε στο dvd το συγκρότημα ξεκινά λίγο μουδιασμένα με το ήρεμο Lost Highway και με μια άνευρη εκτέλεση του πολυαγαπημένου Born To Be my Babe.
Το πάρτυ ουσιαστικά αρχίζει με το Blazy of Glory και απογειώνεται με το ξεχασμένο Raise Your Hands. Η συνέχεια περιέχει αρκετές από τις επιτυχίες του γκρουπ όπως τα Always, In These Arms, Have A Nice Day, Blood On Blood καθώς και μία εκπληκτική απόδοση της μπαλάντας I ‘ll Be There for You με το Richie Sambora να ερμηνεύει με μοναδικό πάθος το συγκεκριμένο κομμάτι και το σόλο να μας θυμίζει έντονα τον αξέχαστο S.R.Vaughn(αλλά και η εμφάνιση του Sambora). Σπουδαία επίσης η διασκευή στο συγκινητικό Hallelujah του Leonard Cohen ενώ το dvd κλείνει με τα εκπληκτικά Wanted Dead or Alive και Livin’ On A Prayer.
Ο Bon Jovi αρκετά ενεργητικός με τον κόσμο να τον αποθεώνει συνεχώς και αυτός με την σειρά του να ανεβαίνει στις εξέδρες και να χαιρετά προσωπικά τον κόσμο ενώ και οι άλλοι δύο εξαιρετικοί μουσικοί ο κημπορντήστας David Bryan και ο ντράμερ Tico Torres δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Σαν έχτρα υλικό στο Live from Madison Square Garden παρουσιάζονται τρία κλασικά τραγούδια των Bon Jovi .Τα Υοu Give Love a Bad Name, Runway και Bed of Roses τα οποία εκτελούνται άψογα και κάνουν το αμερικάνικο κοινό να παραληρεί.
Γενικά οι Bon Jovi δείχνουν ότι παρά τα χρονάκια τους κατορθώνουν να συγκινούν τις μάζες και μπορεί να μην παίζουν με το πάθος και τη δύναμη του παρελθόντος όμως με Live from Madison Square Garden αποδεικνύουν ότι δίκαια θεωρούνται από τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ μουσικής.
Η συνέχεια στις οθόνες σας…
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...