Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Οι CRASHDIET για δύο live εμφανίσεις στην Ελλάδα!

Μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του ντεπούτου τους Rest In Sleaze το 2005, αλλά και την τραγική απώλεια του τραγουδιστή και ιδρυτικού μέλους της μπάντας Dave Lepard την αμέσως επόμενη χρονιά, οι Crashdiet έχουν να μας παρουσιάσουν ένα αρκετά πολυτάραχο ιστορικό κάτι που αντικατοπρίζεται και στη μουσική τους: ομώ sleaze rock με γλυκές μελωδίες αλλά άγριες διαθέσεις.
Για τον επόμενο δίσκο, Unattractive Revolution, δοκιμάστηκε o OlliverΤwisted στα φωνητικά, όμως η μπάντα φαίνεται να βρήκε στα τέλη τηςπερασμένης χρονιάς τον κατάλληλο frontman της μετά τον Dave στο πρόσωπο του Simon Cruz.
O νέος δίσκος, Generation Wild που αναμένεται να κυκλοφορίσειστις 14 Απριλίου, κινείται σε πιο metal μονοπάτια και οι Sweet, London,Young και Cruz δηλώνουν έτοιμοι να βγουν στους δρόμους!
Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε για δύο μοναδικά live στις 23 και 24 Απριλίου, σε Θεσσαλονίκη(Harley Bar) και Αθήνα(Sin City) αντίστοιχα, στο ΞΗΓΑΣ GLAM FESTIVAL όπου οι Crashdiet θα πλαισιώνονται από την αφρόκρεμα της ελληνικής sleaze/glam σκηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...