Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

LAST AUTUMN’S DREAM: "A Touch of Heaven”

LAST AUTUMN’S DREAM αποτελούν μία σταθερή αξία στο melodic hard rock και αισίως έφτασαν να κυκλοφορούν το έβδομο άλμπουμ τους που τιτλοφορείται “A Touch of Heaven”.
H Γερμανοσουηδική συμμαχία με ηγέτη τον Michael Erlandsson(φωνή, κήμπορντς) τον κιθαρίστα Αndy Malecek από τους Fair Warning, τον μπασίστα Nalley Pahlsson από τους Treat και τον ντράμερ Jamie Borger(Talisman) βάζει για άλλη μια φορά τα θεμέλια του σύγχρονου μελωδικού ροκ ήχου. Στο άλμπουμ υπάρχει η συμμετοχή του Jeff Scott Soto στο τραγούδι “Last Mistake”(στα backing vocals) ενώ οι ενορχηστρώσεις έχουν δώσει βάρος στη φωνή του Michael Erlandsson που είναι και ο βασικός συνθέτης.
Οι φρέσκες ιδέες και οι μελωδικές γραμμές είναι το δυνατό σημείο των Last Autumn’s Dream στο νέο τους άλμπουμ ενώ φοβερή δύναμη δίνει το έμπειρο ρυθμικό υπόβαθρο της μπάντας. Η κιθάρα του Αndy Malecek αναδεικνύει το μοναδικό ταλέντο του και προσθέτει ένα κρυστάλλινο ήχο που σε αρκετά σημεία γίνεται σκληρός ώστε να δώσει την απαραίτητη δυναμική και να απογειώσει τα ρεφρέν. Οι φίλοι του melodic hard rock θα απολαύσουν σίγουρα το “A Touch of Heaven” και μπορούν να εμπιστευθούν ετούτη εδώ την μπάντα που ξέρει να αποδίδει όλα τα κομμάτια του άλμπουμ με άνεση και αστείρευτη έμπνευση.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...