Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

INNER WISH (studio report)

Mέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα έγινε η παρουσίαση του νέου άλμπουμ των INNER WISΗ στα ντόπια “rock & metal media”.
Η μπάντα έφτασε αισίως να κυκλοφορεί το πέμπτο άλμπουμ της με τίτλο “No Turning Back” και αυτό που ακούσαμε ήταν δώδεκα εξαιρετικά τραγούδια που συνδυάζουν άψογα το melodic και power metal αφού οι επιρροές είναι κυρίως από Helloween, Judas Priest, Manowar και Gamma Ray. Καταπληκτικά ρεφρέν στα περισσότερα τραγούδια ,δυναμικές κιθάρες και επιβλητικοί epic και power metal ρυθμοί αφού το background(ντραμς, μπάσο, κήμπορντς) κάνει μικρά εκρηκτικά μεταλλικά θαύματα που σε συνδυασμό με τα ψηλά φωνητικά απογειώνουν όλο το άλμπουμ. Τα τραγούδια που ξεχωρίζουν είναι τα “Save Us”, “Chosen One”, “Burning Desires” (το οποίο είναι και το πρώτο video clip του άλμπουμ), το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ και το φανταστικό “Kingdom Of The Prime”.
Το κρυφό όπλο του άλμπουμ του είναι ότι η μίξη και το mastering το οποίο έγινε από Σκανδιναβικά χέρια και συγκεκριμένα από τον κιθαρίστα των Dream Evil ,Fredrik Nordstorm(Dimmu Borgir, At The Gates, Soilwork, In Flames , Opeth) και τον Henrik Udd ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Μikka Jussila(Nightwish, Stratovarius)οπότε και το αποτέλεσμα είναι σαφές ανώτερο σε όλα τα επίπεδα. Η επίσημη κυκλοφορία του “No Turning Back” έχει ορισθεί στις 28 Μαΐου και έπειτα θα ακολουθήσει μία μεγάλη τουρνέ σε πολλές πόλεις της χώρας μας. Συνοπτικά το πρώτο άκουσμα της νέας δουλειάς των INNER WISH ήταν εντυπωσιακό και θα ενθουσιάσει αρκετούς από τους οπαδούς του αυθεντικού heavy metal. Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία και την επίσημη κυκλοφορία ώστε να προχωρήσουμε και στην κανονική παρουσίαση του νέου άλμπουμ των INNER WISH.
Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...