Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

SUPERCHARGER: “Broken Hearts and Fallaparts”

Ανήμερα τους Αγίου Βαλεντίνου κυκλοφορεί η τρίτη δουλειά των Supercharger, και αντί για σοκολατάκια, καρδούλες και λουλουδάκια, σου έχω άλλη πρόταση.
Αγόρασε το “Broken Hearts and Fallaparts”, πάρε σουβλάκια και μια εξάδα μπύρες και όταν πας σπίτι πες στο “μωρό” να φορέσει τα φτηνά εσώρουχα (αυτά από τη λαϊκή, που σχίζονται εύκολα) και βάλε το cd να παίξει.
Πιείτε τις μπύρες εν χορό, και άσε τα υπόλοιπα να πάρουν το δρόμο τους. Τα βρώμικα ρυθμικά και το rock attitude των Supercharger θα σας φέρουν πιο κοντά (γιατί να πληρώνεις για λάπντανς, εφόσον μπορείς να το έχεις και σπίτι;), και στην πορεία θα κάνετε εξαιρετικό σεξάκι (τι έρωτες και μαλακίες μου τσαμπουνάς;), έχοντας καβάτζα για μετά τα σουβλάκια, για να αναπληρώσεις τις χαμένες θερμίδες (ε, εντάξει, δώσε και στην άλλη λίγο, άμα πεινάει).
Τι; Που να τα προλάβεις όλα αυτά; 40κάτι λεπτά διαρκεί το “Broken Hearts and Fallaparts”, οπότε άπαξ και έχεις περάσει τα “άντα”, δε χρειάζεσαι παραπάνω χρόνο. Αν είσαι μικρότερος, το πολύ πολύ να βάλει το δίσκο στο repeat.
Φυσικά, η νέα δουλειά των Δανών Supercharger δεν έχει εφαρμογή μονάχα σε συνουσιαστικές πρακτικές, αλλά σε κάθε rock party και οποιαδήποτε στιγμή που η “ρέκλα” δεν είναι αυτοσκοπός. Η καλύτερη στιγμή της καριέρας τους, ασυζητητί. 


Στέφανος Στεφανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...