Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Σας ευχαριστούμε...

Είχαμε την υποχρέωση παρά τον ένα μόλις χρόνο παρουσίας μας και τα δύο πάρτι που είχαν προηγηθεί να κάνουμε κάτι πιο δυνατό και όμορφο για τον κόσμο που στηρίζει και αγαπάει το Rockway.gr. Οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς μας έδωσε παραπάνω δύναμη για να συνεχίσουμε με περισσότερο μεράκι ενώ οι διάφορες ατυχίες που μας κτύπησαν δεν μας πτόησαν. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε ένα κλασικό αλλά δυνατό party(αν και καθημερινή ο κόσμος γέμισε το Revenge of Rock). Το χαλάζι και η σφοδρή κακοκαιρία της προηγούμενης ημέρας και η απεργία των οδηγών ταξί μας άγχωσε για την επιτυχία της συγκεκριμένης βραδιάς όμως ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά.
Οι δημιουργοί και οι συνεργάτες του Rockway.gr(e-zine, magazine,radio,blog) γιόρτασαν τον ένα χρόνο παρουσίας μαζί με δεκάδες αναγνώστες και φίλους που βρεθήκαν στο Revenge of Rock και με την σημαντική βοήθεια των εκπληκτικών 4BITTEN να ανοίγουν την υπέροχη βραδιά κατόρθωσαν να ανάψουν τα αίματα για τα καλά. Η μπάντα απέδειξε σε ένα φανταστικό δίωρο(!!!) εκρηκτικό live show ότι είναι οι κορυφαίοι εκπρόσωποι μας στη παγκόσμια hard rock σκηνή. Μαζί με κομμάτια από τον παρθενικό τους άλμπουμ “No More Sins” έπαιξαν με μοναδικό τρόπο διασκευές από Led Zeppelin, Black Sabbath, UFO, AC/DC, Whitesnake μέχρι Kingdom Come, KISS και Guns n’ Roses και έκαναν το κοινό να μείνει με ανοικτό το στόμα από το πάθος και την ενέργεια που μας μετέδωσε το γκρουπ. Tη διασκέδαση… του κοινού στη συνέχεια ανέλαβαν o πολύ καλός φίλος του Rockway.gr, Δημήτρης Σειρηνάκης(Rock Hard, MTV) μαζί με τον Φώτη Μελέτη στα decks του Revenge of Rock.
Το αποκριάτικο και κεφάτο κλίμα επικράτησε μέχρι το πρωί αφού συνεχίσαμε να ροκάρουμε με τραγούδια που αγαπήσαμε και έγραψαν την δική τους ιστορία. Οφείλουμε λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του Rockway.gr που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 4BITTEN, στο team του Revenge of Rock και στον Δ.Σειρηνάκη που μας βοήθησαν ώστε η βραδυά να γίνει ακόμη πιο εορταστική. Ραντεβού λοιπόν τώρα την άνοιξη για το επόμενο μεγάλο πάρτι του Rockway.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...