Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

UFO – 1979 – “Strangers In The Night”(Chrysalis)

Το συγκεκριμένο live τυγχάνει να το έχω σε βινύλιο(κυκλοφόρησε διπλό) και είναι από τα αγαπημένα μου αφού παραμένω «κολλημένος» ακόμα και σήμερα με τον τρομερό κιθαρίστα Michael Schenker.
Ο λόγος για το φοβερό live album “Strangers in the Night” με το εξαιρετικό εξώφυλλο σχεδιασμένο από την Hipgnosis το οποίο ήταν και το τελευταίο για τον Γερμανό κιθαρίστα με τους UFO μέχρι βέβαια το reunion του 1993 .
Εκείνη τη περίοδο τα προβλήματα ανάμεσα στον Phil Mogg και τον M.Schenker είχαν κορυφωθεί αυτό όμως δεν εμπόδισε τους UFO να κάνουν μια σειρά από εκπληκτικά shows στην Αμερική παρέα με τους BOC και να μας δώσουν ένα εξαιρετικό live δείγμα.
Η απόδοση των UFO φτάνει σε υψηλά επίπεδα με τα “Lights Out”, “Ι ‘m A Loser”, “Mother Mary”, “Let it Roll”, “Doctor Doctor” να κλέβουν την παράσταση αλλά το αποκορύφωμα έρχεται με τα κλασικά τραγούδια “Love to Love”(το διασκεύασαν επιτυχημένα πρόσφατα οι EUROPE) και “Rock Bottom” με τον M.Schenker να κάνει πραγματικά καθαριστικά όργια.
O δίσκος έφτασε μέχρι το Νο 7 των Βρετανικών τσαρτ και η παραγωγή ανήκει στον Ron Nevison
Επίσης το “Strangers in the Night” επανακυκλοφόρησε ξανά το 1999 από την ΕΜΙ με δύο επιπλέον τραγούδια τα “Hot n’ Ready” και “Cherry “ και παραμένει ακόμα και σήμερα φρέσκο και εκρηκτικό.Οι δηλώσεις των Klaus Meine , John Norum και Slash ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι το αγαπημένο τους επιβεβαιώνει το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κορυφαίο live δίσκο που οφείλεται να έχετε στην δισκοθήκη σας.
TRACK LISTING
Νatural Thing
Out In The Streets
Only You Can Rock Me
Doctor Doctor
Mother Mary
This Kids
Love to Love
Lights Out
Rock Bottom
Too Hot To Handle
I ‘m A Loser
Let It Roll
Shoot Shoot
ΜΕΛΗ
Phil Mogg(φωνή)
Michael Schenker(κιθάρα)
Pete Way(μπάσο)
Andy Parker(τύμπανα)
Paul Raymond(πλήκτρα)
Γράφει ο Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...