Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

AUDREY HORNE: “Youngblood”

Hard rock καταστάσεις από τη Νορβηγία!
Οι AUDREY HORNE (όνομα το οποίο προέρχεται από ένα ρόλο –δημιούργημα του D. Lynch, της αμερικάνικης σειράς Twin Peaks ) επανέρχονται στο μουσικό προσκήνιο με την τέταρτη ολοκληρωμένη τους δουλειά υπό τον τίτλο YOUNGBLOOD.
Το κουαρτέτο (μέλη του οποίου έχουν συμμετοχές και σε black metal μπάντες) παρουσιάζει μία αξιόλογη δουλειά, ένα συνολικά καλοδουλεμένο album. Έχοντας αξιοποιήσει ποικίλες επιρροές από 70’s και 80’s και ενσωματώσει στον ήχο τους, μας παραδίδουν δέκα δυνατά κομμάτια (αν περιμένετε μπαλαντοειδή, δεν έχει!), καθαρό (sic) hand made ήχο, συν τα  φωνητικά του Toschie που δένουν  άψογα με το ύφος του album δίνοντας ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αποτέλεσμα και μια retrospect  αίσθηση των εποχών που μεσουρανούσε το hard rock στα ηχεία. Οld school κατάσταση λοιπόν!
Redemption Blues, The Οpen Sea, Straight Into Your Grave και το ομώνυμο, Youngblood, προσπαθώ να σκεφτώ πως να αποδώσω την αδόκιμο φράση “τα σπάνε” αλλά δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις, οπότε, τα σπάνε! Οι λάτρεις του είδους σίγουρα θα βρουν στοιχεία να εκτιμήσουν.
Καλή ακρόαση!


Φανή Τσουκαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...