Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

LANESLIDE: “Flying High”


Τα πράματα με αυτό τον υπέροχο melodic/aor δίσκο είναι απλά.
Οι Laneslide αποτελούνται πρωτίστως από “μάστορες” του είδους που μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλείς από κάποιους ανάλογους καλλιτέχνες του ίδιου χώρου όμως κάνουν τη δουλειά τους πολύ επαγγελματικά και με μεράκι. Το συγκρότημα αποτελείται από τον τραγουδιστή Frank Vestry (Marcello/Vestry), τον εξαιρετικό ιταλό κιθαρίστα, συνθέτη και παραγωγό Bruno Kraler  (Brunorock), τον μπασίστα John Billings (Rick Springfield, Donna Summer, Lancia), τον πολυτάλαντο Alessandro Del Vecchio (Hardline, Lionville, Edge of Forever) στα keyboards και τον ντράμερ Dominik Hülshorst (ex-Bonfire).
Όπως καταλαβαίνετε όλοι τους είναι μουσικάρες και  όλοι έχουν  ιδρωμένη την φανέλα για τον ήχο που υπηρετούν.
Οι ευχάριστες εκπλήξεις στο “Flying High” συνεχίζονται αφού στα backing vocals συμμετέχουν οι εξαιρετικοί ερμηνευτές Erik Mårtensson (Eclipse, W.E.T) και Michael Bormann (Jaded Heart, Redrum, Rain) που προσθέτουν πολλά bonus στα φωνητικά. Όλος ο δίσκος είναι το AΠΟΛΥΤΟ aor/melodic ποίημα με δυνατά και εμπνευσμένα τραγούδια με τα “Flying High”, “Hangin’ Out Here”, τον μικρό ύμνο “Dancing Girls” και “Your Fight” να ξεχωρίζουν καθώς επίσης και η έξυπνη και πολύ καλή διασκευή στο πασίγνωστο “Self Control” της μακαρίτισσας Laura Branigan.
Θα έλεγα λοιπόν ότι με τους Laneslide πολλοί καλοβολεμένοι “ήρωες” του ίδιου ύφους θα πρέπει να ακούσουν προσεκτικά το “Flying High” και να δουλέψουν λίγο παραπάνω τις συνθέσεις τους ώστε να τους μιμηθούν στη φρεσκάδα και  στην ανανέωση του μελωδικού ήχου που προσφέρουν απλόχερα και χωρίς πολλές γαρνιτούρες στο ευρύ κοινό. 


Φώτης Μελέτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...